Skip to main content

LÁTTÁL MÁR IGLUT TETŐTERASZON?

Megpróbálunk rácáfolni arra, hogy nincs jobb a teraszokon töltött nyári estéknél, ezért különleges módon szeretnénk kedves vendégeinket megvédeni a hidegtől és az esőtől, de természetesen a panorámától továbbra sem. A 360 Bar a téli szezon alatt 9 darab fűtött igluval vár téged!

A téli hangulathoz illeszkedve forró koktélokat kóstolhatsz, miközben legújabb szelfidet készíted egyik átlátszó buborékunkban. Ne habozz, nézz fel hozzánk, és tapasztald meg az iglu életérzést! Garantáljuk, velünk türelmesebben fogod várni a nyarat!

FOGLALÁSI INFORMÁCIÓK

– Az Igloo-k 2 órás idősávra foglalhatóak, maximum 10 főre/Igloo.
– Egyéni foglalás esetén a honlapon/vagy messengeren, csoportos (privát) foglalás esetén kizárólag Messengeren keresztül.
Ár
2-5 fő esetén
2-5 fő közötti foglalás esetén 5.000 Ft-os asztalfoglalási díjat számítunk fel személyenként, amelynek teljes összege lefogyasztható ételre, italra egyaránt! Ezen összeg érkezéskor a felszolgáló kollégáknál kerül rendezésre. Ebben az esetben más asztal társaságokkal együtt tudunk helyet biztosítani vendégeinknek. Természetesen Igény esetén lehetőség van privát bérlésre 2-5 fő részére is  ebben az esetben annak díja kerül felszámolásra.
Több mint 5 fő esetén
Amennyiben 5 főnél nagyobb asztaltársaság érkezik (ahol a maximum 10 fő) privát iglut biztosítunk, amelynek az ára 85.000 forint. Ebben az esetben 75.000 forint fogyasztható le étel-, és ital kínálatunkból. A foglalás magában foglalja a teljes iglu használatát, illetve dedikált felszolgálót biztosítunk a társaság számára.
ASZTALFOGLALÁS

PROGRAMOK

Az aktuális programlistánkat Facebook oldalunkon találhatod.

MEGNÉZEM

HÁZIREND

Szabályok a 360 Bar területén

 • A tetőn mindenki csak saját felelősségére tartózkodhat. A gyermekek 14 éves kor alatt csak szülői felügyelettel tartózkodhatnak a bár területén.
 • A falak mentén elhelyezett növények a biztonságodat is szolgálják, azokon átmászni tilos.
 • A korláton kihajolni tilos és életveszélyes.
 • Rossz időjárásból fakadó személyes károkért nem vállalunk felelősséget .
 • Rossz időjárás esetén Bárunk nem tud a vendégek részére védelmet biztosítani.
 • Ittas személyeket és 18 éven aluliakat szeszesitallal nem szolgálunk ki.
 • A forgalomtól elzárt szerviz területen tartózkodni szigorúan tilos.
 • A vendéglátóegység területén kép- és hangfelvételek készülhetnek, amelyek tartalmáért a 360BAR nem felel, azok teljes körű felhasználására a Bár területére lépéssel a vendégek beleegyezésüket adják.
 • A Bár területén őrizetlenül hagyott értéktárgyakért nem vállalunk felelősséget.
 • A tetőn mindenki csak saját felelősségére tartózkodhat. A gyermekek 14 éves kor alatt csak szülői felügyelettel tartózkodhatnak a bár területén.
 • Bármilyen rendkívüli esemény esetén (pl.: pánik, tűz, rossz időjárás stb.), minden látogató köteles követni munkatársaink utasításait.
 • A Bár területén az üzemeltetők írásbeli engedélye nélkül bármilyen reklámtevékenység folytatása tilos!
 • A másokat zavaró, rendbontó, esetleg nem megfelelő öltözetben (pl. strandpapucs, strandruházat, jelmez) érkezőktől, vagy feltűnően hiányos ruházatával másokat zavaró személyektől a személyzet megtagadhatja a belépést vagy kivezetheti.

NYITVATARTÁS

HÉTFŐ-KEDD-SZERDA:
14:00-00:00

 

CSÜT-PÉNTEK-SZOMBAT:
14:00 – 02:00

VASÁRNAP:
14:00 – 00:00